Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

MEDIK8

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Medik8 е професионална марка, експерт в грижата за кожата. Ние вярваме, че за постигане на най-добрите резултати е необходимо да посетите оторизиран козметичен център или дерматологична клиника за консултация и изготвяне на програма от професионални процедури на Medik8, които да отговарят на нуждите на вашата кожа. Следвайте съветите на нашите обучени специалисти и продължете у дома с индивидуален режим с продуктите на Medik8, за постигане на оптимални резултати.

Филъри

Дермалните филъри представляват продукти от естествен или синтетичен произход на база на омрежена хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естествена съставка в тъканите на човешкото тяло и има редица основни функции: задържа влагата, като привлича молекули вода, забавя появата на бръчки, стимулира процеса на обновление на клетките и повиша еластичността на кожата. Възстановява нейната свежест и плътност. Към настоящия момент най-широко използвани, поради високата си степен на безопасност са монофазните филъри, съдържащи кръстосаносвързана хиалуронова киселина, която е продукт на бактериална ферментация. Приложението на перманентни и полу-перманентни филъри е силно ограничено, поради множеството им сериозни странични ефекти.
Показания (зони за третиране): Филърите имат различна степен на омреженост на хиалуроновата киселина и са подходящи за различни зони на лицето. С разнообразната гама от филъри може да бъде постигнато:

 

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Насладете се на приятно изживяване с нашите професионални терапии, подходящи за всеки от вас и се доверете на обучените от Medik8 професионалисти, които ще ви дадат експертни съвети, съобразени с вашите специфични проблеми. Ние предлагаме широка гама от терапии с anti-ageing действие, изключителни ритуали за подмладяване и озаряване на околоочния контур, професионални терапии с химически пилинг, както и терапии за третиране на специфични кожни проблеми, като акне, розацея, дехидратация, широки пори и хиперпигментация.

Често задавани въпроси

+ - Времетраене на процедурата?

Процедурата отнема приблизително 20 минути. 

+ - Кога настъпва ефекта и каква е неговата продължителност?

Eфекта настъпва веднага след процедурата, но продължава да се разгръща в следващите дни.

+ - Колко често се препоръчва процедурата?

Препоръчителен брой процедури 4-6 през 14 дни.

+ - ЦЕНА

MEDIK8

Calming Facial 80 лв.
Clarity Facial 80 лв.
Deep Hydration Facial 80 лв.
Glowing Facial 80 лв.
Platinium Facial 100 лв.
Pore Refining Facial 80 лв.
Revitalising eye ritual 50 лв.

Контактна форма за въпроси

    ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
    Call Now Button