Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

PRIMEX

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Alma PrimeX е напълно неинвазивна процедура, която дава забележителни резултати в стягането на кожата и контурирането на тялото. Наблюдаваме бързи резултати при намаляване на обиколката в ханша и бедрата.Alma PrimeX използва две технологии за по-добри резултати.
Ултразвук, който селективно таргетира мастната тъкан, благодарение на това се намаля големината на мастните клетки.
Радиочестотна енергия, която стимулира производството на нов еластин и колаген, благодарение на ефективното загряване на кожата. Патентованата технология на Alma използва радиочестота от 40.68MHz, която подпомага мястото да бъде дълбоко и хомогенно загрято, за да бъдат постигнати по-дълготрайни резултати.
PrimeX предлага 3 възможности за третиране на зоната, които изцяло зависят от желанието и очакванията ви.

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Накрайника UltraWave позволява комбинация от напречна ултразвукова технология и изключително голямата апликационна плоча осигурява бързо контуриране на тялото чрез нагряване на тъканта и таргетирането на упорити мастни клетки. Функцията вакуум подобрява контакта на апликатора с кожата за по-ефективни резултати.

Започнете пътя към мечтаното тяло.

     Уникалната конусовидна форма усилва акустичните вълни, намалява отражението на ултразвуковите вълни и няма централна гореща точка.

     Използването на вакуумна функция за поддържане на непрекъснат контакт между апликатора и кожата осигурява максимално и равномерно излъчване на ултразвук в зоната на третиране, като по този начин се постигат най-добрите резултати.

Уникалната конусовидна форма усилва акустичните вълни, намалява отражението на ултразвуковите вълни и няма централна гореща точка.

Уникалната конусовидна форма усилва акустичните вълни, намалява отражението на ултразвуковите вълни и няма централна гореща точка.

Радиочестота (RF)

Комбинира висока униполярна радиочестотна енергия с махаща се, въртяща и масажираща глава. Апликаторът UniBody доставя топлина до четири различни нива на дълбочина на кожата, като така ремоделира колагеновата структура. Уникалната честота от 40.68 MHz на AlmaWave осигурява дълбоко хомогенно загряване.

Ултразвук (US)

Комбинация от напречна ултразвукова технология и изключително голяма апликаторна плоча осигурява високоскоростно очертаване на тялото чрез нагряване на тъканта и насочване към упоритите мастни клетки. Функцията вакуум подобрява контакта с кожата за по-ефективни резултати.

Често задавани въпроси

+ - Времетраене на процедурата?

Преди всяка процедура ще измерваме зоните, за да следим прогреса. Нанасяме олио върху зоната и я третираме с PrimeX. Процедурата отнема между 30 и 90минути. 

+ - Кога настъпва ефекта и каква е неговата продължителност?

След процедурата можете да продължите с ежедневнието си. Ще можете да наблюдавате позитивен ефект, които ще се изрази във видимо намаляване на обиколката на третираната зона, както и в усещане за лекота. Ефекта се забелязва както в периода между процедурите, но и до 2-3 месеца след края на курса от процедури.

+ - Колко често се препоръчва процедурата?

Извършва се курс от 4 процедури в диапазон от 1-2 седмици между процедурите.

+ - Цени

PRIMEX

ЗОНА Ед. цена Пакетна цена/4 процедури
US + RF ( топене и стягане)
Корем 400 лв. 1400 лв.
Задни бедра + дупе 400 лв. 1400 лв.
Предни бедра 400 лв. 1400 лв.
Вътрешно бедро 300 лв. 1000 лв.
Паласки 300 лв. 1000 лв.
RF стягане
Ръце 220 лв. 800 лв.
Колене 220 лв. 800 лв.
Корем 300 лв. 1000 лв.
Дупе 280 лв. 950 лв.
Задно бедро 280 лв. 950 лв.
PB serum (стопяване на мазнини) 650 лв.
Profhilo Body Kit 500 лв.
Profhilo Body Kit пакет 2 процедури 900 лв.

Контактна форма за въпроси

    ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
    Call Now Button