Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

VISIA

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Преди да изберем коя е подходящата процедура за вашата кожа, е нужно да направим анализ на нейните специфики и състоянието, в което се намира. Индивидуалността на всеки тип кожа е нещо, което има голямо значение при правилния избор на процедура. Апаратът VISIA ни дава възможност да добием именно тази подробна информация за нея. Той я изучава в дълбоки детайли. Предоставя ни дигитално многоспектърно изображение, от което можем да видим не само налични проблеми, но и такива, към които тя е предразположена. Така разбираме за проблемите на кожата още в зародиш и успяваме да избегнем усложненията.

Защо се нуждаете от анализ на кожата с VISIA?

 Анализът на VISIA Skin предоставя визуална картина на кожата и лесен за разбиране анализ на всякакви кожни проблеми. От тук можем да създадем персонализиран план за грижа и лечение, насочени към конкретни зони. Анализът също така предлага сравнения „преди“ и „след“, за да видите лесно предимствата на програмата за грижа на кожата.

Как ще изглежда моят план за лечение? В Pro Art Clinic предлагаме VISIA Skin Check Анализ, за да допълним нашата гама от дерматологични услуги. При първата ви анализа, след като сканирането приключи, ще получите индивидуален отчет, включващ общи препоръки за лечение, съобразени конкретно с вашия индивидуален профил на кожата. Ако желаете, можете да си запазите среща с един от нашите дерматолози, за да обсъдим вашите резултати и възможности за лечение. 

 

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Детайлен анализ на:

 • Повърхностни и дълбоки пигментации
 • Бръчки
 • Неравности на кожната повърхност
 • Пори
 • Слънчево увреждане върху кожата
 • Зачервявания и капиляри
 • Бактерии

Получаваме:

3D изображение на повърхността на кожата.

Визуална репрезентация как би изглеждала кожата след години.

Моментално измерване на типа кожа и даване на персонално решение.

Oще:

В края на процедурата с VISIA получавате персонализирано решение за проблемите на вашата кожа, както и пълен анализ. 

 

Ще ви дадем и съвети как да запазите кожата си сияйна и здрава, както и препоръки как да я третирате.

Често задавани въпроси

+ - Как мога да се подготвя за моят анализ с VISIA?

Моля, уверете се, че не носите грим, когато идвате за оценка. Ако използвате грим през деня, нашият екип може да ви осигури козметика за почистване на лицето преди анализа.

+ - Колко време продължава анализът?

 Заснемането на лицето и анализът ще отнемат около 20 минути. Ако решите да започнете с първата процедура от персонализирания план, това може да добави още 20-40 минути.

+ - Кой ще извърши оценката?

Техник от VISIA Skin Check ще ви преведе през стъпките за анализ и един от нашите дерматолози ще обсъди вашите резултати с Вас.

+ - Как ще бъдат запазени резултатите ми?

 Вашите VISIA  Skin Check данни ще бъдат запазени на сигурно устройство в ProArt Clinic. Това ще ни позволи да проследим прогреса на кожата във времето. Резултатите могат да бъдат изпратени и на имейл.

+ - Цени

VISIA

ПРОЦЕДУРА Ед. цена
Visia Skin Check 100 лв.

Контактна форма за въпроси

  ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
  Call Now Button