Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

BIOLOGIQUE RECHERCHE

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Biologique Recherche е френска елитна козметична марка с богата експертиза и ексклузивен персонализиран подход към моментното състояние на кожата на всеки клиент. Марката предлага несравнимо клиентско преживяване, продуктите ѝ са с поразителни резултати, за да предлага цялостна уелнес грижа на своите клиенти. Терапиите на Biologique Recherche се основават на персонализирана дермо-козметична диагноза след анализ на Вашето състояние на кожата.

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Методът Biologique Recherche се основава на 40 години опит в използването на иновативни продукти и прецизни протоколи. Продуктите са формулирани с висока концентрация на активни съставки, извлечени от естествени или биотехнологични съединения и без добавени аромати. Козметичната процедура винаги се предхожда от персонална Диагностика на кожата


Кислородна терапия VIPO2
За по-сияйна кожа
Терапия за детоксикация и стимулиране на епидермиса и реоксигениране на кожните тъкани, за сивкави състояния на кожата – Skin Instants© които се задушават от градското замърсяване. Тенът придобива невероятно излъчване, кожата е по-сияйна и изпълнена със сияние.
Soin Biosensible
(Процедура за чувствителни Състояния на кожата®) 
Serum Biosensible е формулиран с 11 активни съставки, за успокояващ ефект върху тъканите на кожата. С ежедневната употреба на този серум зачервяването намалява, а кожата остава с усещане за истински комфорт и мекота. Препоръчва се чувствителни състояния на кожата – Skin Instants©.
Soin Erythros
(Процедура за третиране на кожи с тенденция към розацея)
Sérum Erythros е коктейл от седем активни съставки, насочени към видимите признаци на розацея. Те са комбинирани, за да действат синергично на три допълващи се фронта: за да намалят видимите зони със зачервяване, правят спуканите капиляри по-малко видими по повърхността на кожата и успокояват всички усещания на изтръпване. Препоръчва се за състояния на кожата – Skin Instants©предразположени към розацея.Препоръчва се чувствителни състояния на кожата – Skin Instants©.
Soin Sebo-Reequilibrant
(Себум Ре-балансираща процедура) без бустер MC 110
Shampooing Traitant Sébo-Rééquilibrant комбинира ефективна грижа за косата с нежна формула, подходяща за чувствителни скалпове. Благодарение на своите пречистващи, почистващи и себорегулиращи активни съставки, той оставя кожата на скалпа прецизно почистена и по-малко склонна към бързо омазняване. Препоръчва се за състояния на скалпа, които са предразположени към себорея.
Soin Restructurant et Lissant
(Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата)
Soin Lissant е козметична, разкрасителна, анти-стрес терапия, “пар екселанс”. Състои се от лосион и пудра, които се смесват в дози, вариращи в зависимост от състоянието на кожата. Този продукт е богат на Омега 3, Хиалуронова киселина и Копринени протеини, които оставят кожата гладка и мека. Когато се комбинира с уникални техники, прецизирани от Biologique Recherche, изглаждащи и моделиращи движения, пресечени от бързи, умело дозирани пулсации, тази терапия има преструктуриращ ефект. Препоръчва се за дехидратирана кожа.
Моделираща терапия MC 110
Lotion MC110 N ° 1 е изпълващ и възстановяващ бустер за красота, който нежно ексфолира дори и най-тънката кожа. Петната, белезите и неравномерната кожа се изглаждат, а бръчките и фините линии избледняват. Контурите на лицето изглеждат предефинирани, а кожата е тонизирана и овлажнена. Препоръчва се за тънки към нормални състояния на кожата – Skin Instants©.

Често задавани въпроси

+ - Времетраене на процедурата?

Процедурата отнема приблизително 60 минути. 

+ - Кога настъпва ефекта и каква е неговата продължителност?

Eфекта настъпва веднага след процедурата, но продължава да се разгръща в следващите дни.

+ - ЦЕНА

Biologique Recherche терапии

Кислородна терапия VIPO2120 лв.
Soin Biosensible(Процедура за чувствителни Състояния на кожата®)120 лв.
Soin Erythros (Процедура за третиране на кожи с тенденция към розацея)120 лв.
Хидратираща терапия за сияен тен120 лв.
Soin Sebo-Reequilibrant (Себум Ре-балансираща процедура) без бустер MC 110120 лв.
Soin Restructurant et Lissant (Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата)180 лв.
Моделираща терапия MC 110180 лв.
Soin Sebo-Reequilibrant (Себум Ре-балансираща процедура) с бустер MC 110150 лв.

Контактна форма за въпроси

    ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
    Call Now Button