Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

FORLLED

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Високотехнологичната професионална козметика от Япония Forlle’d е лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото фотостареене. Продуктите са наситени с уникални активни съставки, способни да активизират основните кожни физиологични процеси, да възстановят качеството и структурата и на клетъчно ниво. Резултатът е забележим още след първата процедура.

 

Козметиката на Forlle’d е базирана на патентована нискомолекулна хиалуронова киселина и запълва дефицитът на влага в кожата, оказва невероятен ефект на моментално хидратиране. Освен това, комплексът от нискомолекулни съставки активизира естествените процеси на регенериране на кожата, възстановява нейната функция, стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява оксидативния стрес и осигурява ненадмината антиоксидантна защита.

Филъри

Дермалните филъри представляват продукти от естествен или синтетичен произход на база на омрежена хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естествена съставка в тъканите на човешкото тяло и има редица основни функции: задържа влагата, като привлича молекули вода, забавя появата на бръчки, стимулира процеса на обновление на клетките и повиша еластичността на кожата. Възстановява нейната свежест и плътност. Към настоящия момент най-широко използвани, поради високата си степен на безопасност са монофазните филъри, съдържащи кръстосаносвързана хиалуронова киселина, която е продукт на бактериална ферментация. Приложението на перманентни и полу-перманентни филъри е силно ограничено, поради множеството им сериозни странични ефекти.
Показания (зони за третиране): Филърите имат различна степен на омреженост на хиалуроновата киселина и са подходящи за различни зони на лицето. С разнообразната гама от филъри може да бъде постигнато:

 

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Ефективността на продуктите на Forlle’d е изследвана от независима дерматологична лаборатория в Германия през март 2012г. В резултат на тези изследвания се потвърди видимия подмладяващ от използваните продукти. По времена изследванията беше проучено въздействието на продуктите върху дълбочината на бръчките, нивото на хидратация и еластичност на кожата и степен на зачервяване.

 

Козметиката на Forlle’d представлява революционна възможност за неинвазивен начин за вкарване на важни компоненти в дълбоките слоеве на кожата за намаляване на уморения вид. Доказаното проникване до нивото на дермата без инжектиране прави продуктите на Forlle’d алтернатива на подобен вид процедури като биоревитализация и мезотерапия и подобрява резултата от вкарването на филъри. Уникалната регенеративна способност на продуктите на Forlle’d спомага за подготовка на кожата преди естетически операции и повишаване на нивата на хидратация и еластичност, като същевременно съкращава следоперативния период на рехабилитация, ускорява освежаването и предотвратява образуването на постопереативни белези.

Често задавани въпроси

+ - Времетраене на процедурата?

Процедурата отнема приблизително 20 минути. 

+ - Кога настъпва ефекта и каква е неговата продължителност?

Ефекта се забелязва веднага след процедурата

+ - Колко често се препоръчва процедурата?

Препоръчителен интервал между процедурите е 1 месец.

+ - Кога не се прилага и Страничните ефекти:

Контактна форма за въпроси

    ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
    Call Now Button