Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

ПРОЦЕДУРИ ЗА КОСА

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Филърът за коса представлява иновативен метод за лечение на косопад и различни форми на алопеция (падане и разреждане на косата), базиращ се на  комплекс от биомиметични пептиди с продължително освобождаване за възстановяване растежа на косата и реконструкция на скалпа.  Това което пациента отчита  е бързото спиране на окапването на косата,  уплътняване , дължащо се на увеличаване размера на космения фоликул и възстановяване на обема на косата. Процедурата може да се прилага и в случаите на тънък и слаб косъм, което е свързано с естествения процес на стареене (раждаме се с едно количество коса и завършваме живота си с 1/3 от нея).

 

Хиалуроновата киселина притежава овлажняващо и реструктуриращо действие, осигурява необходимата хидратация на кожата на скалпа. Реконструира интрацелуларния матрикс, позволявайки по-ефективен обмен между клетките /в това число и в клетките на космения фоликул/. Hair Filler e специално разработен чрез кръстосано свързване на хиалуроновата киселина, което прави възможно постепенното освобождаване на прикрепения биомиметичен пептиден комплекс. Активните съставки са в двуслойна нанокапсулна система, която гарантира ефективна трансдермална  доставка и  постепенно освобождаване на пептидите  за период от 14 дни. Подходящ е за мъже и жени с алопеция от различен произход, независимо от тяхната възраст. Филърът за коса подпомага циркулацията на кръв в скалпа и ревитализира космения фоликул. Индуцира растежа на коса чрез увеличаване размера на космения фоликул и стопира загубата на коса.

Филъри

Дермалните филъри представляват продукти от естествен или синтетичен произход на база на омрежена хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естествена съставка в тъканите на човешкото тяло и има редица основни функции: задържа влагата, като привлича молекули вода, забавя появата на бръчки, стимулира процеса на обновление на клетките и повиша еластичността на кожата. Възстановява нейната свежест и плътност. Към настоящия момент най-широко използвани, поради високата си степен на безопасност са монофазните филъри, съдържащи кръстосаносвързана хиалуронова киселина, която е продукт на бактериална ферментация. Приложението на перманентни и полу-перманентни филъри е силно ограничено, поради множеството им сериозни странични ефекти.
Показания (зони за третиране): Филърите имат различна степен на омреженост на хиалуроновата киселина и са подходящи за различни зони на лицето. С разнообразната гама от филъри може да бъде постигнато:

 

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Показания

• Косопад

• Алопеция при мъже и жени (без цикартриална)

• Рядка коса при мъже и жени

• След трансплантация на коса с цел повишаване ефективността на процедурата

• Пациенти с алопеция, които желаят да постигнат синергичен ефект с други терапии, възстановяващи или стимулиращи растежа на косата

Често задавани въпроси

+ - Времетраене на процедурата?

Процедурата отнема приблизително 20 минути.

+ - Кога настъпва ефекта и каква е неговата продължителност?

Ефектът е видим до 2 седмици след процедура 4

+ - Колко често се препоръчва процедурата?

Препоръчват се 4 процедури през период от 2 седмици

+ - Цени

ПРОЦЕДУРИ ЗА КОСА

Филър коса (1 мл) 350 лв.
Мезотерапия при косопад XL hair (2,5 мл) 180 лв.
Мезотерапия при косопад, алопеция Cellbooster hair (3 мл) 180 лв.

Контактна форма за въпроси

    ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
    Call Now Button