Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

ДИАМАНТЕНО МИКРОЕМБРАЗИО

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Микродермабразиото е специалист в отсраняването на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата. Представлява неинвазивен и безболезнен метод за подмладяване чрез механично ексфолииране на повърхностните слоеве мъртви клетки. Чрез него много бързо се постига по-равномерен и сияен тен на кожата. Микродермабразиото третира повърхностни линии и бръчки, слънчево увредена кожа, кожа склонна към акне и омазняване, повърхностна пигментация.

Филъри

Дермалните филъри представляват продукти от естествен или синтетичен произход на база на омрежена хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естествена съставка в тъканите на човешкото тяло и има редица основни функции: задържа влагата, като привлича молекули вода, забавя появата на бръчки, стимулира процеса на обновление на клетките и повиша еластичността на кожата. Възстановява нейната свежест и плътност. Към настоящия момент най-широко използвани, поради високата си степен на безопасност са монофазните филъри, съдържащи кръстосаносвързана хиалуронова киселина, която е продукт на бактериална ферментация. Приложението на перманентни и полу-перманентни филъри е силно ограничено, поради множеството им сериозни странични ефекти.
Показания (зони за третиране): Филърите имат различна степен на омреженост на хиалуроновата киселина и са подходящи за различни зони на лицето. С разнообразната гама от филъри може да бъде постигнато:

 

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Процедурата се извършва 1 път месечно (периодът, необходим за обновяване на кожата) и е подходяща за всяка възраст и пол. Изключително подходящо допълнение към терапии за акне и комедони.

Често задавани въпроси

+ - Времетраене на процедурата?

Процедурата отнема приблизително 30 минути. С фин диамантен накрайник се ексфолира лицето и се премахва мъртвият слой на кожата. След това чрез инфузия в дълбочина се полага специфичен микс от активни серуми, които подобряват плътността и генерално дерматологичното състояние.

+ - Кога настъпва ефекта и каква е неговата продължителност?

Ефекта се забелязва до 72 часа след първата процедура. Кожата е с по-малко финни линии и е по-стегната. 

+ - Колко често се препоръчва процедурата?

Стартовият курс е от 4 процедури, а след това се препоръчва по 1 поддържаща процедура на всеки 6 или 12 месеца.

+ - Цена

ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО

Диамантено микродермабразио 50 лв.

Контактна форма за въпроси

    ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
    Call Now Button