Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

БУСТЕРИ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Скин бустерите са витализиращи дермални пълнители, които съживяват кожата ,укрепват я и й придават подмладен вид. Подобряват текстурата и забавят процеса на стареене отвътре. Лечението включва хидратиращи микроинжекции на мека, гелообразна субстанция, наречена хиалуронова киселина (HA) в кожата, която подобрява еластичността, стегнатостта и блясъка на кожата. 

Идеален е за третиране на скучна, уморена кожа; финна линия и бръчки; и области на увреждане на кожата, например от акне или увреждане от слънцето.

Какво правят скин бустерите?

Скин бустерите повишават нивата на хиалуронова киселина в кожата и също така стимулират производството на колаген, което от своя страна подобрява фините линии и бръчки, създавайки по-стегната кожа. Скин бустерите могат да се използват за третиране на много различни кожни участъци. Най-често срещано е лицето, следвано от шията, деколтето и гърба на ръцете. 

 

Скин бустерът е ефективен при:

 • Дехидратира кожа

 • Нарушена текстура

 • Неравномерен тен

 • Зачервявания

 • Увреждания от акне

 • Фото увреда

 • Признаци на стареене

 • Загуба на еластичност

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Зона на поставяне

 • Лице
 • Деколте 
 • Шия
 • Ръце

Често задавани въпроси

+ - Скин бустерите като дермални филъри ли са?

Скин бустерите не действат като дермални пълнители. Те са направени от лек гел от хиалуронова киселина, който се поставя в слоевете на кожата, за да хидратира кожата и да стимулира производството на нов естествен колаген.

+ - Как работи?

 Малки инжекции от скин бустер се поставят в проблемните области на нивото на кожата, а не по-дълбоко (като дермални пълнители). Леките молекули на хиалуроновата киселина, които извиват бустера за кожа, след това ще изтеглят вода и влага от тялото, за да хидратират областта от кожата, която е била третирана. Ефектът от лечението обикновено отнема до 4 седмици и може да продължи до 9 месеца, за да придаде на кожата по-плътна и по-здравословна светлина.

+ - За всеки ли е безопасно ?

Да! Това е прекрасно лечение, от което всеки възрастен може да се възползва. То е страхотно за подобряване на общото качество на кожата и осигурява голям тласък на хидратацията на кожата. Това лечение е безопасно, тъй като хиалуроновата киселина е много тънка и лека, а инжекциите са сравнително повърхностни и далеч от важни нерви и съдове.

+ - Колко време отнема процедурата?

Действителната процедура отнема приблизително 15 минути, за да завърши малките инжекции на подходящите места. Вашият час обикновено се резервира за 30-45 минути, за да сте сигурни, че има достатъчно време да обсъдите медицинската си история, инструкциите за последващи грижи и да зададете толкова въпроси, колкото имате нужда. 

+ - Колко време продължава ефектът?

Резултатите са видими до 6-9 месеца от последната процедура от изготвения план.

+ - Боли ли?

 Лечението е с минимално ниво на дискомфорт.

+ - Колко бързо мога да видя ефекта от лечението?

 Може да започнете да виждате резултати от лечението след 2 седмици, въпреки че лечението е напълно ефективно след 4 седмици.

+ - Включен ли е час за вторичен преглед в цената?

Всички лечения включват вторичен преглед, за да проверим напредъка на вашето лечение и да сме сигурни, че сте доволни от резултата. На този етап обикновено се правят снимки Преди и След, за да се види напредъкът.

+ - Какви са най-честите нежелани реакции?

Някои хора получават малки петна от синини там, където е бил инжектиран бустерът. Това е най-често около очите, тъй като кожата е тънка и има много малки кръвоносни съдове. Малките синини обикновено могат лесно да бъдат прикрити с грим и обикновено изчезват в рамките на 1-2 седмици.

+ - Необходим брой процедури:

Нашите дерматолози ще изготвят персонална терапия спрямо вашите индивидуални нужди. Процедурите се съобразяват спрямо желания краен резултат, вида на продукта и особеностите на лицето ви.

+ - Цени

БУСТЕРИ

Restylane Vital (1 мл) 350 лв.
Saypa Rich мезолифт (1 мл) 250 лв.
Aquashine BR (2 мл) 260 лв.
Redensity (1мл) 300 лв.
Redensity (3мл) 450 лв.
Hyalift 75 (3мл) 320 лв.
Peptidyal HX (1мл) 350 лв.
RRS Long Lasting (3мл) – хибриден продукт между бустер и филър 450 лв.
Profhilo (2мл) 450 лв.
Nucleofill soft plus околоочна зона 380 лв.
Nucleofill medium 380 лв.
Nucleofill medium plus 330 лв.
Nucleofill strong 320 лв.
Karisma 450 лв.
Jalupro 350 лв.

Контактна форма за въпроси

  ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
  Call Now Button