Процедури за коса

Ревитализация на космения фоликул и скалпа

 

Филърът за коса представлява иновативен метод за лечение на косопад и различни форми на алопеция (падане и разреждане на косата), базиращ се на  комплекс от биомиметични пептиди с продължително освобождаване за възстановяване растежа на косата и реконструкция на скалпа.  Това което пациента отчита  е бързото спиране на окапването на косата,  уплътняване , дължащо се на увеличаване размера на космения фоликул и възстановяване на обема на косата. Процедурата може да се прилага и в случаите на тънък и слаб косъм, което е свързано с естествения процес на стареене (раждаме се с едно количество коса и завършваме живота си с 1/3 от нея).

Филърът за коса съдържа омрежена хиалуронова киселина и прикрепен към нея комплекс от биомиметични пептиди, още познати като растежни фактори.

Хиалуроновата киселина притежава овлажняващо и реструктуриращо действие, осигурява необходимата хидратация на кожата на скалпа. Реконструира интрацелуларния матрикс, позволявайки по-ефективен обмен между клетките /в това число и в клетките на космения фоликул/. Hair Filler e специално разработен чрез кръстосано свързване на хиалуроновата киселина, което прави възможно постепенното освобождаване на прикрепения биомиметичен пептиден комплекс. Активните съставки са в двуслойна нанокапсулна система, която гарантира ефективна трансдермална  доставка и  постепенно освобождаване на пептидите  за период от 14 дни.филър за коса

Подходящ е за мъже и жени с алопеция от различен произход, независимо от тяхната възраст.

Филърът за коса подпомага циркулацията на кръв в скалпа и ревитализира космения фоликул. Индуцира растежа на коса чрез увеличаване размера на космения фоликул и стопира загубата на коса.

филър за коса

 

ПОКАЗАНИЯ

• Алопеция при мъже и жени (без цикартриална);

• Рядка коса при мъже и жени

• След трансплантация на коса с цел повишаване ефективността на процедурата

• Пациенти с алопеция, които желаят да постигнат синергичен ефект с други терапии, възстановяващи или стимулиращи растежа на косата

 

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ

• ивжектиране в кожата на скалпа с много тънка игла на малки папулки

 

НЕОБХОДИМ БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

• препоръчват се 4 процедури през период от 2 седмици

Ефектът е видим до 2 седмици след процедура 4

Свържете се с нас

тел.: 0898 511 619

гр. Пловдив
бул. “Капитан Коста Паница” 3

От Вторник до Събота от 10:30 - 18:30ч

Банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501017334452 в лева

BIC: FINVBGSF

"Първа инвестиционна банка" АД

Координати:
N 42.1463328, E 24.7776254

Упътване до нас

Пишете ни

създаден от Factor42