Бустери

Биоремоделирането е иновативен подмладяващ подход в естетичните процедури, който действа директно върху отпуснатостта на кожата. PROFHILO® предлага двойно действие, благодарение на своя състав. Биорегенериращото действие на този уникален продукт е резултат от балансирана концентрация, с ниско молекулно тегло на хиалуронова киселина, която симулира ендогенното производство на ХК, а стягащия ефект е резултат на високото молекулно тегло на хиалуронова киселина, която неутрализира отпуснатостта на кожата, докато ремоделира лицето.

PROFHILO® е новият съюзник срещу стареенето на кожата, който подхранва кожните клетки и възстановява стегнатостта й за по-дълъг период от време. Той е биосъвместим продукт, съставен от висок клас пречистена хиалуронова киселина, получена от биоферментация.

Поради своята висока степен на чистота и липса на добавки, PROFHILO® предлага по-голяма безопасност и следователно намалява страничните ефекти. Патентованата му технология предоставя продължителни резултати. Само 5 точки на инжектиране са необходими да осигури максимален комфорт от процедурата, с видими резултати само след 2 сесии.

 

Необходим брой процедури – 3 (през месец);

Един от най-ефективните продукти за биоревитализация е Aquashine. Има прекрасни отзиви за употребата му, както от пациенти, така и от козметолози, които са го използвали. Но преди да предприемете решителна стъпка в провеждането на такава процедура като биоревитализация на Aquashine, трябва внимателно да се запознаете със състава на продукта, показанията за употреба и наличието на противопоказания. Съставът, видовете и ефекта на Аквашайн Ако говорим за процедура като биоревитализация с Aquashine, трябва да  разграничаваме два продукта под същото име, които са малко различни по своето действие - това са Revofil Aquashine и Revofil Aquashine BR.

Продуктите са разработени и създадени от южнокорейския холдинг Caregen Ltd. И двете са средства за анти-ейджинг, създадени на базата на хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. Съставът на Revofil Aquashine включва 56 компонента, включително:

 • Хиалуронова киселина;
 • биомиметични пептиди - 4 вида;
 • аминокиселини - 24 вида;
 • витамини - 14 вида (A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12, C, E, K, I);
 • коензими и минерали - 8 вида.

 

Този продукт помага за решаване на проблеми, свързани с възрастта на кожата, като предоставя:

 • интензивно повдигане;
 • намаляване на броя на малките пъпчици по кожата;
 • дълбоко овлажняване;
 • антиоксидантна защита;
 • увеличаване на плътността на кожата;
 • стесняване на порите;
 • нормализиране на производството на себум;
 • изглаждане на бръчки;
 • възстановяване синтеза на колаген и еластин в тъканите;
 • повдигане на контура на лицето;
 • намаляване на белезите.

Съставът на Aquashine и Aquashine BR съвпада с 80%. Разликата между Revofil Aquashine BR е, че към неговия състав се добавя уникален пептид, който премахва неприятното явление каквото е свързаната с възрастта пигментация на кожата. В същото време той действа по такъв начин, че не позволява възрастовите петна да се появят отново, намалявайки производството на меланин в кожата. Интензивната пигментация се появява главно след 50 години. Резултатът от използването на Aquashine BR е премахването на:

 • възрастови петна;
 • дълбоки бръчки;
 • неравен, матов тен;
 • широки пори;
 • недостиг на влага в кожата;
 • розацея;
 • липса на тонус и еластичност на кожата.

Коментарите на пациентите показват, че тенът наистина се подобрява значително, докато кожата придобива сияен вид. Отбелязва се също, че ефектът се запазва дълго време. Едновременната употреба на тези два продукта трябва да се избягва, така че трябва да изберете какъв ефект искате да получите от процедурата. Ако не се притеснявате от наличието на пигментация на кожата, тогава Revofil Aquashine се препоръчва за употреба. Когато възрастовите петна започнаха да се появяват по-често и тенът стана по-матов, тогава си струва да обърнете внимание на Revofil Aquashine BR. Противопоказания за употреба За да се избегнат усложнения след биоревитализация, трябва да се спазват определени правила. Ако има противопоказания за употребата на Aquashine, е необходимо да се въздържите от манипулацията.

Противопоказанията са:

 • свръхчувствителност към компонентите на лекарството;
 • наличието на хронични кожни заболявания (екзема или псориазис);
 • наличието на злокачествено заболяване;
 • бременност;
 • обостряне на възпалителни заболявания;
 • периодът на кърмене;
 • хемофилия;
 • приемане на антикоагуланти;
 • херпес;
 • диабет.

За да намалите риска от странични ефекти, трябва също да ограничите приема на алкохол ден преди началото на манипулацията. Протокол за третиране Както Aquashine, така и Aquashine BR се предлагат в дозирана форма от 1 процедура - 2 ml от продукта в предварително напълнена спринцовка.

Преди специалистът да постави продукта, се извършва следното:

 1. първо кожата се почиства старателно;
 2. след се прилага локално това анестетик;
 3. след това се извършва маркиране, където ще бъдат направена манипулацията. Аквашайн се прилага, започвайки от ръба на челюстта, като постепенно се движи по цялата зона на лицето - интервалите между апликациите са от 0,8 до 1 мм. Процедурата завършва с успокояваща маска и слънцезащитен крем.

 

За да се постигне устойчив ефект, една процедура не е достатъчна. Добър резултат може да се постигне, ако направите сесия от поне 3 процедури. Ако не сте полагали дълго време грижа за кожата си, се препоръчва да се направи сесия от 6 процедури. Интервалът между манипулациите е най-малко 2 седмици. Обратнат връзка от клиентите показва, че терапевтичният ефект се забелязва след ден. Както козметолозите, така и пациентите отбелязват, че в следващите дни ефектът се засилва, тоест Aquashine работи с кумулативна ефективност, давайки възможност на самото тяло да синтезира необходимите елементи. Експертите препоръчват да се проведат поне 3 процедури в подкрепа на резултата през годината. Ако е необходим интензивен курс на биоревитализация, тогава ще трябва да посещавате клиниката на всеки два месеца в продължение на една година. Най-добре е да правите сесии със специалиста, който вече е направил биоревитализация за вас и е запознат с предходното състояние и ефекта на процедурата.

Каква е ефективността на процедурата с Revofil Aquashine и Revofil Aquashine BR?

Коментарите на козметолози и пациенти показват високата ефективност на продуктите от тази козметична линия. Въпреки това, преди да започнете процедурата, трябва да знаете точно кой от тези два продукта ще бъде най-ефективен за вас. Козметиците препоръчват Aquashine на пациенти на възраст между 30 и 50. Тези, които вече са навършили 50 години, е по-добре да използват Aquashine BR, за да намалят интензивността на пигментацията.

Jalupro HMW е с висока концентрация на хиалуронова киселина, със силен стягащ ефект. Бустерът съдържа функционален комплекс от аминокиселини – глицин, L-пролин, L-лизин и L-левцин за дълбока мезотерапия на лице, шия, деколте, тяло. Възобновява жизнените функции на кожата и производството на колаген, увеличава метаболитната активност на увредените тъкани /белези/, редуцира фините бръчки, възстановява блясъка и плътността на кожата.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

JALUPRO - иновативна фромула с функционален комплекс от aмиинокиселини, които представляват 70% от колагеновата структура (Глицин, L-Пролин, L-Лизин) + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА.

JALUPRO може да се съчетава с други процедури я прави изключително подходяща за постигане на по-добри и по-дългосрочни резултати.

JALUPRO може да се използва и като подхранваща терапия след пилинг, дермабразио, лазерна терапия, радиочестотен лифтинг, дермални филъри, ботокс и др.

JALUPRO е изключително подходящ при кожни несъвършенства като БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ, разтеглени червени белези и келоиди.

Този вид процедура се използва за подобряване текстурата на кожата на лицето и тялото за постигане на повече плътност, еластичност и хидратация.

Препоръчителен протокол: 3 процедури през 3-4 седмици.

За максимален ефект, препоръчваме комбинацията с Jalupro таблетки (хранителна добавка с Аминокиселини)

 

Restylane Vital  е инжекционна процедура, което използва хиалуронова киселина за възстановяване на естествения състав на кожата, повишаване на хидратацията и подобряване на еластичността. 

Хиалуроновата киселина е молекула, която се среща естествено в телата ни и има способността да свързва огромни количества вода. Хиалуроновата киселина в Restylane Vital  е стабилизирана, така че резултатите да продължат до 12 месеца!

Бустер Saypha Rich се инжектира в повърхностния слой на кожата за подобряване на тонуса и еластичността, корекции на фини бръчици и борба с признаците на стареене. Съдържа голямо количество хиалуронова киселина (18 мг/мл) и глицерин (20 мг/мл), които осигуряват мощна хидратация и подобряват качеството и вида на кожата

Съставките на Peptidyal hx, образуват иновативна синергия, идеална за лечение на лице и тяло.

Хиалуроновата киселина, неживотинска, се получава чрез иновативен производствен процес, при който извънредно уникалната чистота се осигурява поради НЕизползването на химически разтворители, които обикновено се използват за екстракция на синтетична хиалуронова киселина.

Peptidyal HX има една от най-високите концентрации на хиалуронова киселина (18 mg / ml) в комбинация с аминокиселини, сред продукти от същата категория, представени на пазара.Хиалуроновата киселина на Peptidyal HX има специфично средно молекулно тегло, което ни позволява да получим:

●       действие върху повърхността, осигуряващо изключителна хидратация

●       дълбоко действие, стимулиращо производството на протеини в дълбоките слоеве за компактност и еластичност на кожата също така намалява дълбочината на бръчките и депресиите на кожата.

Аминокиселините пролин и глицин заедно с хиалуроновата киселина са полезни за образуването на нови колаген, както фибробластите изискват, с напредване на възрастта, нарастващо количество аминокиселини.

Peptidyal HX също съдържа 0,01% калциев хидроксиапатит, присъствието на този важна  съставка за биостимулация  се обосновава с факта, че хидроксиапатитните микросфери стимулират дори повече фибробласти в производството на неоколаген и разграждането на същата хиалуронова киселина е много по-постепенно благодарение на включването в състава на CaHA

Hyalift 75 Proactiv e Антиоксидантен биоревитализиращ  комплекс, предназначен за временна корекция на повърхностни бръчки.

Състав: Неомрежена хиалуронова киселина, 15 mg/ml, аминокиселини (глутаминова киселина, аланин, аргинин аспартат, фенил аланин, глицин, хистидин, изолевцин, лецин, левоглутамин, лизин, пролин, серин, таурин, треонин, тирозин, валин), полифеноли, антиоксиданти. 

Количество: 3ml

Teosyal Redensity I е най-новият продукт на лаборатория Теоксан – лидер в производство на продукти за филинг с хиалуронова кислина. За разлика от продуктите за мезотерапия в TEOSYAL REDENSITY I освен хиалуроновата киселина са добавени аминокиселини, антиоксиданти и витамини. Това го прави уникален като състав и много по-ефективен. Малки количества от препарата се инжектират по цялото лице, шията и деколтето. Благодарение на добавеният лидокаин неприятните усещания са сведени до минимум. Още няколко дни след процедурата се наблюдава изсветляване на кожата, промяна в тургура и свежестта й. Доказано е хистологично уплътняване на колагеновите фибри и подобряване на обмяната на веществата в кожата. В резултат кожата става жизнена и по-добре отразява светлината.

 

Какво е CG Styler 600 ?

Филър разработен въз основа на познанията върху динамичната анатомия и ефектите на стареене върху кожата. CG styler има изглаждащо и възстановяващо действие благодарение на PEG кръстосано свързана хиалуронова киселина и високата концентрация на патентовани Caregen пептиди.

Комбинацията на съставки забавя и релаксира прекомерната мимика на лицето, която е причина за появата на бръчки и тяхното задълбочаване. Повтарящите се принудителни контракции пречиняват преждевременна атрофия на повърхностните мазнини и впоследствие образуването на дълбоки линии и бръчки по кожата 

С две процедури CG styler 600 се постига триизмерен ефект :

-изглаждане на статични и динамични бръчки в зони с интензивна експресия

-ревитализиране 

-миореклаксация 

 

Биостумулатор на основа хиалуронова киселина

Дълбоко увлажнява кожата

Отстранява финни бръчици

Изравнява релефа и цвета на кожата

Има антиоксидантен и противовъзпалителен ефект

Повишава тонуса и еластичността на кожата

Състав нестабилизирана хиалоронова киселина 20 мг/мл

Genyalift биостимулация на най-високо ниво. Естествената хиалуронова киселина има важна роля в борбата и преотвратяването на стареенето на кожата , позволявайки да се възвърне еластичността и стегнатостта на кожата.Заедно с висока концентрация на глицерол и хиалуронова киселина (20mg/ml) с ултра високо молекулно тегло . Позволява възстановяването на оптимална физиологична среда на фибропластите и следователно неосинтеза на колаген , еластин и други съставки на извънклетачния матрикс. Genyalift може да се използва не само във всички области на лицето, но и в други зони като деколте, шия, ръце 

Свържете се с нас

тел.: 0898 511 619

гр. Пловдив
бул. “Капитан Коста Паница” 3

От Вторник до Събота от 10:30 - 18:30ч

Банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501017334452 в лева

BIC: FINVBGSF

"Първа инвестиционна банка" АД

Координати:
N 42.1463328, E 24.7776254

Упътване до нас

Пишете ни

създаден от Factor42