Лаборатория Rejuvi – Грижа за кожата

Дерматологичните проблеми често са комплицирани и строго индивидуални.

Няма универсална рецепта, затова Лаборатория Rejuvi съчетава модерните дерматологични изследвания с билколечението, съвременната козметична химия с древните източни тайни за красота, за да предложи уникален подход за подмладяване на кожата.

Екипът на Rejuvi разработва широк кръг професионални терапии за различни кожни проблеми и поражения, които са мощно средство в помощ на дерматолози и козметици.

Експертите създават богатата гама професионални терапии за третиране на кожата и обширна продуктова линия за домашна употреба. Лаборатория Rejuvi е посветена на постоянни изследвания и усъвършенстване на своите продукти за подмладяване и поддържане на кожата. Доверието на хилядите дерматологични центрове по целия свят е най-убедителното доказателство за ефективността на продуктите Rejuvi.

 

Почистване на лице с Rejuvi – Времетраене 45-50 мин – 60 лв

Терапия Rejuvi цели почистване на кожата и отстраняване на микро комедоните. Уникалната формула помага да се възстанови хормоналният баланс, регулира производството на себум. Целта е на повърхността да се покажат по-здравите клетки, за да се подобри текстурата на лицето и то да се хидратира. 

- Почиства кожата в дълбочина;
- Контролира производството на себум;
- Има антиоксидантно, антибактериално и противовъзпалително действие върху кожата;

 

Третиране с плодов комплекс - Времетраене 30-40 мин – 60 лв

Процедурата представлява базово третиране с Rejuvi Fruit Complex с широк спектър на приложение: заглаждане на кожата, стягане на порите, отстраняване на бръчките и други кожни несъвършенства. Rejuvi Fruit Complex представлява иновационна технология, която съчетава няколко различни алфа-хидрокси киселини и бета-хидрокси киселина.

Плодовият комплекс включва уникално липоцевтично средство, което повишава проникването на препаратите и намалява зачервяването на кожата. Използването на плодовия комплекс Rejuvi гарантира висока степен на безопасност и безболезненост в сравнение с традиционните препарати с гликолова киселина, използвани в козметичните салони.

 

Третиране на акне - Времетраене 45 мин – 50 лв 

Мазната, акнеична и комбинирана кожа се нуждае от почистване поне веднъж месечно, за да се чувства здрава и тонизирана. Продуктите за третиране на акне- Rejuvi използва alpha-hydroxyl acid (алфа-хидрокси киселини), urea peroxide и salicylic aid (салицилова киселина), за ефективно почистване на петна по кожата и отстраняване на микро-комедоните. 

Терапията е подходяща при:

- третиране на упорито акне
- при плътна,
- мазна кожа,
- кожа с комедони
- хормонални възпаления 

 

Терапия за дехидратирана и застаряваща кожа - Времетраене 45 мин – 50 лв 

Терапията заглажда фините линии и бръчки, придава плътност и здравина на кожата, като осигурява и нужната и хидратация.

 

Rejuvi използва специализирани продукти за ефективно третиране на дехидратираната и застаряваща кожа. Това третиране представлява определено решение за преодоляване сухотата на кожата. Терапията е предназначена за суха или дехидратирана кожа, и кожа склона към поява на финни бръчици.

 

Свържете се с нас

тел.: 0898 511 619

гр. Пловдив
бул. “Капитан Коста Паница” 3

От Вторник до Събота от 10:30 - 18:30ч

Банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501017334452 в лева

BIC: FINVBGSF

"Първа инвестиционна банка" АД

Координати:
N 42.1463328, E 24.7776254

Упътване до нас

Пишете ни

създаден от Factor42