LED светлинна терапия

LED светлинна терапия или още PDT (Photo Dynamic Therapy) е високо ефективен и безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми.  Този метод се осъществява посредством взаимодействие на светлината, доставена чрез светодиоди (LED - Light Emitting Diodes) с епидермиса.

В зависимост от избраната LED светлина, маската има различни функции: намалява и предотвратява появата на бръчки, срещу акне, омекотява кожата, подобрява еластичността на кожата, минимизира и затваря порите, балансира пигментацията, подобрява кръвообръщението, аnti-aging ефект, спомага генерирането на колаген, подобрява оксидацията на клетките  антибактериален и противовъзпалителен ефект.

Cпeĸтъp нa cвeтлинaтa и тяxнoтo дeйcтвиe:

Червена светлина (630nm) анти-стареене & редуциране на бръчките

Известна като "био-активна светлина", може да увеличи клетъчната активност, ускорява метаболизма, и насърчава образуването на колаген. Има още избелващ ефект, подмладяване на кожата, повишена еластичност на кожата, подобрено състояние на кожата, регенериране на увредена кожа, свиване на порите, стягане на кожата, Анти-стареене и антиоксидиращ ефект. Πocтигa eфeĸтa нa пoдмлaдявaнe, aнти oĸcидaция и възcтaнoвявaнe ĸoмбиниpaни в eднo. Изĸлючитeлнo пoдxoдящ xopa c ĸoжни aлepгии или cyxa ĸoжa.

Синя светлина (470nm) срещу акне

Тя може ефективно да унищожи бактериите, без никакви увреждания на кожната тъкан. Намалете Акнето, бактерицидно противовъзпалително, поправете кожата, без оставяне, на каквито и да е белези или пигменти.

Зелена светлина (520nm) за баланс на кожата

Тя има ефект на неутрализация, равновесие и стабилност. Тя може да намали секрецията на себум, балансира съотношението на вода и мазнина, ефективно облекчава стреса, дренира лимфата и намалява отоците.

Жълта светлина (591nm) намаляване на зачервяванията

Двойната честотна лампа с червена и зелена светлина, подобрява обмен на кислород на клетъчно ниво, снабдява кожните клетки с енергия, разлага пигментите, насърчава  дренажа на лимфата, подобрява гладкостта на кожата, намалява бръчките, лечение на зачервяване на кожата, подобрява имунитета.

Циан светлина – успокояване на кожата

Двойната честотна лампа със синя и зелена светлина, прогресивно подобрява клетъчната енергия и насърчава метаболизма. Подобряване на появата на фини линии и увисване на кожата.

 

Лилава светлина - анти-акне

Двойната честотна лампа с червена и синя светлина, служи за ефективното отстраняване на акне. Тя съчетава ефикасността на два вида светлинна терапия, особено при лечението на акне и пигментации.

Бяла светлина - подмладяване на клетките

Троен честотен светлинен диапазон с червена, синя и зелена светлина. Директно достига до най-дълбоките точки на кожата, подпомага и ускорява метаболизма на активните тъкани, намалява петната, подобрява фините кожни проблеми и цялостно регенерира кожата.

 

 LED терапията се прилага в серия от 8 процедури , 2 пъти седмично.

Свържете се с нас

тел.: 0898 511 619

гр. Пловдив
бул. “Капитан Коста Паница” 3

От Вторник до Събота от 10:30 - 18:30ч

Банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501017334452 в лева

BIC: FINVBGSF

"Първа инвестиционна банка" АД

Координати:
N 42.1463328, E 24.7776254

Упътване до нас

Пишете ни

създаден от Factor42