Forlle`d

Високотехнологичната професионална козметика от Япония Forlle’d е лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото фотостареене. Продуктите са наситени с уникални активни съставки, способни да активизират основните кожни физиологични процеси, да възстановят качеството и структурата и на клетъчно ниво. Резултатът е забележим още след първата процедура.

Козметиката на Forlle’d е базирана на патентована нискомолекулна хиалуронова киселина и запълва дефицитът на влага в кожата, оказва невероятен ефект на моментално хидратиране. Освен това, комплексът от нискомолекулни съставки активизира естествените процеси на регенериране на кожата, възстановява нейната функция, стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява оксидативния стрес и осигурява ненадмината антиоксидантна защита.

Ефективността на продуктите на Forlle’d е изследвана от независима дерматологична лаборатория в Германия през март 2012г. В резултат на тези изследвания се потвърди видимия подмладяващ от използваните продукти. По времена изследванията беше проучено въздействието на продуктите върху дълбочината на бръчките, нивото на хидратация и еластичност на кожата и степен на зачервяване.

Козметиката на Forlle’d представлява революционна възможност за неинвазивен начин за вкарване на важни компоненти в дълбоките слоеве на кожата за намаляване на уморения вид. Доказаното проникване до нивото на дермата без инжектиране прави продуктите на Forlle’d алтернатива на подобен вид процедури като биоревитализация и мезотерапия и подобрява резултата от вкарването на филъри. Уникалната регенеративна способност на продуктите на Forlle’d спомага за подготовка на кожата преди естетически операции и повишаване на нивата на хидратация и еластичност, като същевременно съкращава следоперативния период на рехабилитация, ускорява освежаването и предотвратява образуването на постопереативни белези.

Препоръчителен интервал между процедурите е 1 месец.

Свържете се с нас

тел.: 0898 511 619

гр. Пловдив
бул. “Капитан Коста Паница” 3

От Вторник до Събота от 10:30 - 18:30ч

Банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501017334452 в лева

BIC: FINVBGSF

"Първа инвестиционна банка" АД

Координати:
N 42.1463328, E 24.7776254

Упътване до нас

Пишете ни

създаден от Factor42