PH formula терапии

РH formula e първата в света фармако-козметична линия за ресърфейсинг на кожата. Всички терапии са базирани на последните технологии в регенеративната медицина и наистина нямат аналог на пазара. В състава им са включени само меки плодови киселини, млечна киселина и др., които не са агресивни спрямо кожата.

Когато говорим за pH formula, говорим за „контролирано химично реструктуриране на кожата“. Това НЕ е химичен пилинг. Точно обратното! Пилингите могат да предизвикат агресивно белене и ексфолиация на кожата, докато контролираното химично реструктуриране предизвиква усилена форма на клетъчна регенерация в различните слоеве на кожата, като по този начин повърхностната травма е минимална.

Следват се персонализирани протоколи за всеки отделен пациент според нуждите на неговата кожа, които се назначават от лекаря.

 

 

А.C.N.E активните съставки тук проникват ефективно през порите, имат силен противовъзпалителен и кератолитичен ефект и нормализират кожата с акне. Действа се срещу 4-те причинителя на акнето – себорея, хиперкератинизация, микробна колонизация и възпаление.

M.E.L.A – силна формула на базата на клей, който спомага за по-бързото проникване на съставките. Постига се значително подобрение на вида на хиперпигментните петна при всички типове кожа.

A.G.E – тук разтворите на pHformula са специално формулирани с мощен anti-ageing капацитет в посока намаляване на белезите на стареещата кожа – фотоувреда, леки пигментации, липса на блясък, фини бръчици.

C.R. hronic redness & Rosacea treatment – активен комплекс за напълно възстановяване нахронично зачервената кожа. Антимикробната активност намалява зачервяването и потиска повторната му проява.
 

N.E.C.K complex – активна грижа, създадена специално за зоната на шията. Мощен anti-ageing капацитет в посока намаляване на белезите на стареещата кожа – фотоувреда, леки пигментации, липса на блясък, фини бръчици. 

V.I.T.A.C – Терапията с вит. С помага за контролиране на пигментациите, предотвратява окисляването на клетките, поправя увреждането на кожата, причинено от свободните радикали и предава блясък на кожата.

Препоръчителен брой процедури 4-6 през 14 дни.

 

Свържете се с нас

тел.: 0898 511 619

гр. Пловдив
бул. “Капитан Коста Паница” 3

От Вторник до Събота от 10:30 - 18:30ч

Банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501017334452 в лева

BIC: FINVBGSF

"Първа инвестиционна банка" АД

Координати:
N 42.1463328, E 24.7776254

Упътване до нас

Пишете ни

създаден от Factor42