Пластична хирургия

Консултацията с д-р Генов включва:

1. Безплатно 3D моделиране с най-модерната компютърна система – Crisalix.

2. Използване на изключително точния математически метод на Akademikliniken за предоперативно планиране, даващ  точна позиция на импланта върху гръдния кош и позиция на разреза, така че да попадне в новата гънка на гърдата и да бъде практически незабележим.

Цена: 50 лв.

 

Операцията се извършва в една от най-елитните клиники в страната и в цената влиза и специална постоперативна рехабилитация, както и контролни прегледи.

 

Материалите: д-р Генов използва най-модерното поколение гръдни силиконови импланти, безапелационни в своята сигурност, с повърхност от нано текстура, която е различна от досега използваните макротекстури, водещи до редица проблеми в течение на годините. Имплантите съдържат  най-модерния силиконов ергономичен гел, променящ формата си заедно с положението на пациентката. Шевният материал също е специален, без възли, давайки изключителна здравина в съчетание с четири етажна техника за затваряне на разреза.

 

Техниката: д-р Генов използва изключително точния математически метод на Akademikliniken за предоперативно планиране. А по време на операцията той си служи с:

- short-scar техника с дължина на разреза 2,5-3,5 см, в зависимост от импланта, с която белезите са едва забележими.

- no touch техника, при която с помощта на силиконов шприц импланта се вкарва в тялото без да бъде докосван от ръцете на хирурга или кожата на пациента. Това намалява с над 30% риска от инфекция или капсулна контрактура.

Свържете се с нас

тел.: 0898 511 619

гр. Пловдив
бул. “Капитан Коста Паница” 3

От Вторник до Събота от 10:30 - 18:30ч

Банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501017334452 в лева

BIC: FINVBGSF

"Първа инвестиционна банка" АД

Координати:
N 42.1463328, E 24.7776254

Упътване до нас

Пишете ни

създаден от Factor42