Естетични лазерни процедури Fotona®

4D-лифтингът (неоперативният лифтинг) е комплексна лазерна процедура, при която се комбинират четири различни режима с взаимно допълващо се действие в борбата със стареенето на кожата. Чрез последователното прилагане на две различни дължини на вълната - Er:YAG (2940nm) и Nd:YAG (1064nm) , се постига видимо стягане на кожата, намаляване на видимите линии и бръчки, повдигане на отпуснатия контур на лицето, подобряване на кожния релеф и освежаване на повърхностните кожни слоеве (несъвършенства, повърхностни пигментации).

ЗА ПРОЦЕДУРАТА:

  • неинвазивна процедура, по време на която се усеща  леко затопляне
  • използва се локален анестетик (крем)
  • продължителност  около 45мин.
  • интервал между процедурите – един месец
  • след процедурата се наблюдава зачервяване, което отминава до 2-3 дни
  • забранено е излагането на пряка слънчева светлина до две седмици след процедурата
  • задължително използване на слънцезащитен крем 

 

За постигане на оптимален резултат е необходимо да се направят 3 процедури през 1 месец.


Fotona4D включва 4 различни нива на третиране (4 стъпки) , чрез които се въздейства върху дълбоките, междинните и повърхностните съединителни структури накожата- SmoothLifting, FRAC3, PIANO и SupErficial Peeling.

SmoothLifting- неаблативна интраорална терапия с Er:YAG лазера, при която през устната кухина се обработва продължително цялата вътрешна повърхност на бузите. По този начин се постига нагряване, водещо до контракция (свиване) на колагеновите влакна и стимулация на нов колаген. Резултатът е общо подобрение на стегнатостта и еластичността в обработената тъкан, намаляване на дълбочината на назо-лабиалните гънки, заглаждане на марионетните бръчки и възстановяване обема на бузите.

FRAC3- с помощта на Nd:YAG лазер се въздейства върху дълбоките слоеве на кожата и се стимулира образуването на нов колаген, което допълва ефекта на предхождащата интраорална терапия. Възстановяване на загубен обем в средна трета на лицето.

PIANO-  отново чрез Nd:YAG лазер се извършва контролирано дълбочинно загряване на кожата до 42 С за определено време. Така се постига стягане на кожата чрез активиране образуването на нов колаген и подобряване на еластиновата мрежа на кожата.

 

 

SupErficial Peel последната стъпка е аблативен метод за повърхностен лазерен пилинг, при който с помощта на Er:YAG лазера се въздейства върху най-повърхностните слоеве на кожата. Това води до подобряване на външния вид на кожата, изглаждане и освежаване, намаляване на несъвършенствата, порите и пигментните петна.

Снимки:

Свържете се с нас

тел.: 0898 511 619

гр. Пловдив
бул. “Капитан Коста Паница” 3

От Вторник до Събота от 10:30 - 18:30ч

Банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501017334452 в лева

BIC: FINVBGSF

"Първа инвестиционна банка" АД

Координати:
N 42.1463328, E 24.7776254

Упътване до нас

Пишете ни

създаден от Factor42