Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

REJUVI

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Дерматологичните проблеми често са комплицирани и строго индивидуални.

Няма универсална рецепта, затова Лаборатория Rejuvi съчетава модерните дерматологични изследвания с билколечението, съвременната козметична химия с древните източни тайни за красота, за да предложи уникален подход за подмладяване на кожата.

Екипът на Rejuvi разработва широк кръг професионални терапии за различни кожни проблеми и поражения, които са мощно средство в помощ на дерматолози и козметици.

Експертите създават богатата гама професионални терапии за третиране на кожата и обширна продуктова линия за домашна употреба. Лаборатория Rejuvi е посветена на постоянни изследвания и усъвършенстване на своите продукти за подмладяване и поддържане на кожата. Доверието на хилядите дерматологични центрове по целия свят е най-убедителното доказателство за ефективността на продуктите Rejuvi.

Филъри

Дермалните филъри представляват продукти от естествен или синтетичен произход на база на омрежена хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естествена съставка в тъканите на човешкото тяло и има редица основни функции: задържа влагата, като привлича молекули вода, забавя появата на бръчки, стимулира процеса на обновление на клетките и повиша еластичността на кожата. Възстановява нейната свежест и плътност. Към настоящия момент най-широко използвани, поради високата си степен на безопасност са монофазните филъри, съдържащи кръстосаносвързана хиалуронова киселина, която е продукт на бактериална ферментация. Приложението на перманентни и полу-перманентни филъри е силно ограничено, поради множеството им сериозни странични ефекти.
Показания (зони за третиране): Филърите имат различна степен на омреженост на хиалуроновата киселина и са подходящи за различни зони на лицето. С разнообразната гама от филъри може да бъде постигнато:

 

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Терапия Rejuvi

Терапия Rejuvi цели почистване на кожата и отстраняване на микро комедоните. Уникалната формула помага да се възстанови хормоналният баланс, регулира производството на себум. Целта е на повърхността да се покажат по-здравите клетки, за да се подобри текстурата на лицето и то да се хидратира. 

– Почиства кожата в дълбочина;

– Контролира производството на себум;

– Има антиоксидантно, антибактериално и противовъзпалително действие върху кожата;

– третиране на упорито акне

– при плътна,

– мазна кожа,

– кожа с комедони

– хормонални възпаления

 

Често задавани въпроси

+ - Времетраене на процедурата?

Процедурата отнема приблизително 45 минути. 

+ - Кога настъпва ефекта и каква е неговата продължителност?

Ефекта се забелязва след третатав процедурата.

+ - Колко често се препоръчва процедурата?

Препоръчителен брой процедури 4-6 през 14 дни.

+ - Кога не се прилага и Страничните ефекти:

+ - ЦЕНА

REJUVI

Rejuvi терапии

Контактна форма за въпроси

    ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
    Call Now Button