Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

LEGATO II

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Legato II комбинира фракционна аблация с Alma IMPACT™ за преодоляване на кожната бариера и ефективно третиране на белези, стрии и различни кожни несъвършенства за минимално време.Legato II е подходящ за третиране на всички типове кожа, включително тъмна и чувствителна, което го прави отлично решение за премахване на белези и възстановяване на кожата, с клинично доказани резултати.

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Microplasma™ модулът използва радиочестотна (RF) енергия, за да създаде микро искри, които се придвижват между радиочестотния електрод и кожната повърхност. Тези микроплазмени искри предизвикват аблация и загряване на кожата, създавайки микроканали, които достигат до дермиса, осигурявайки по-дълбоко проникване.

Фракционният лазер и RF процедурите, в комбинация с активни локални съставки, могат да бъдат високоефективни за широк спектър от индикации.

E фракционно аблативна технология, която се прилага за подобряване на несъвършенствата по кожата, със значително намален риск от нежелани пигментации след процедурата. Microplasma™ е специфична технология, която едновременно е аблативна и загряваща кожата, посредством радиочестотна (RF) енергия и без нужда от скъпи консумативи.

 

ФАЗА (I)

Чрез приложение на Microplasma™ технология се създават микроканалчета в кожата, през които се достига до нейните дълбоки слоеве. Същевременно, с контролирано затопляне, индуцирано от микроплазмата, стартира естествен процес на лечение, при който уплътнената тъкан на белега се заменя с нов и здрав колаген. Микроканалчетата са заобиколени с неувредена кожа, коeто също спомага бързото заздравяване.

ФАЗА (II)

След като кожата е веднъж перфорирана, модулът IMPACT™, посредством ултразвукова технология, доставя активни съставки през микроканалчетата, позволявайки на лечебните им свойства да повлияят последващото лечение на увредените тъкани на дермално ниво.
Процедурата е кратка, няма риск от инфекции, усеща се само лек дискомфорт.

Често задавани въпроси

+ - Времетраене на процедурата?

Процедурата отнема между 20 и 45минути. Зависи от зоната.

+ - Кога настъпва ефекта и каква е неговата продължителност?

Eфект може да наблюдаваме след завършване на целия курс от процедури.

+ - Колко често се препоръчва процедурата?

Извършва се курс от 4 процедури в диапазон от 2 седмици между процедурите.

+ - Цени

Legato II

ЗОНА Ед. цена
Лице 400 лв.
Шия 300 лв.
Лице + Шия 600 лв.
Бузи 250 лв.
Лечение на белези до 2кв.см 50 лв.

Контактна форма за въпроси

    ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
    Call Now Button