Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

LED СВЕТЛИННА ТЕРАПИЯ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

LED светлинна терапия или още PDT (Photo Dynamic Therapy) е високо ефективен и безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми.  Този метод се осъществява посредством взаимодействие на светлината, доставена чрез светодиоди (LED – Light Emitting Diodes) с епидермиса.

 

В зависимост от избраната LED светлина, маската има различни функции: намалява и предотвратява появата на бръчки, срещу акне, омекотява кожата, подобрява еластичността на кожата, минимизира и затваря порите, балансира пигментацията, подобрява кръвообръщението, аnti-aging ефект, спомага генерирането на колаген, подобрява оксидацията на клетките  антибактериален и противовъзпалителен ефект.

Филъри

Дермалните филъри представляват продукти от естествен или синтетичен произход на база на омрежена хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естествена съставка в тъканите на човешкото тяло и има редица основни функции: задържа влагата, като привлича молекули вода, забавя появата на бръчки, стимулира процеса на обновление на клетките и повиша еластичността на кожата. Възстановява нейната свежест и плътност. Към настоящия момент най-широко използвани, поради високата си степен на безопасност са монофазните филъри, съдържащи кръстосаносвързана хиалуронова киселина, която е продукт на бактериална ферментация. Приложението на перманентни и полу-перманентни филъри е силно ограничено, поради множеството им сериозни странични ефекти.
Показания (зони за третиране): Филърите имат различна степен на омреженост на хиалуроновата киселина и са подходящи за различни зони на лицето. С разнообразната гама от филъри може да бъде постигнато:

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Cпeĸтъp нa cвeтлинaтa и тяxнoтo дeйcтвиe:

Червена светлина (630nm) анти-стареене & редуциране на бръчките

Известна като “био-активна светлина”, може да увеличи клетъчната активност, ускорява метаболизма, и насърчава образуването на колаген. Има още избелващ ефект, подмладяване на кожата, повишена еластичност на кожата, подобрено състояние на кожата, регенериране на увредена кожа, свиване на порите, стягане на кожата, Анти-стареене и антиоксидиращ ефект. Πocтигa eфeĸтa нa пoдмлaдявaнe, aнти oĸcидaция и възcтaнoвявaнe ĸoмбиниpaни в eднo. Изĸлючитeлнo пoдxoдящ xopa c ĸoжни aлepгии или cyxa ĸoжa.

Синя светлина (470nm) срещу акне

Тя може ефективно да унищожи бактериите, без никакви увреждания на кожната тъкан. Намалете Акнето, бактерицидно противовъзпалително, поправете кожата, без оставяне, на каквито и да е белези или пигменти.

Зелена светлина (520nm) за баланс на кожата

Тя има ефект на неутрализация, равновесие и стабилност. Тя може да намали секрецията на себум, балансира съотношението на вода и мазнина, ефективно облекчава стреса, дренира лимфата и намалява отоците.

Жълта светлина (591nm) намаляване на зачервяванията

Двойната честотна лампа с червена и зелена светлина, подобрява обмен на кислород на клетъчно ниво, снабдява кожните клетки с енергия, разлага пигментите, насърчава  дренажа на лимфата, подобрява гладкостта на кожата, намалява бръчките, лечение на зачервяване на кожата, подобрява имунитета.

Циан светлина – успокояване на кожата

Двойната честотна лампа със синя и зелена светлина, прогресивно подобрява клетъчната енергия и насърчава метаболизма. Подобряване на появата на фини линии и увисване на кожата.

Често задавани въпроси

+ - Времетраене на процедурата?

Процедурата отнема приблизително 20 минути. 

+ - Кога настъпва ефекта и каква е неговата продължителност?

Ефекта се забелязва след третатав процедурата

+ - Колко често се препоръчва процедурата?

LED терапията се прилага в серия от 8 процедури , 2 пъти седмично.

+ - Кога не се прилага и Страничните ефекти:

+ - Цена

LED СВЕТЛИННА ТЕРАПИЯ

LED светлинна терапия 30 лв.

Контактна форма за въпроси

    ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
    Call Now Button