Тел.: 0898 511 619 | Имейл: frontdesk@proartclinic.com | Адрес: гр. Пловдив, бул. “Капитан Коста Паница” 3
Работно време: от вторник до събота от 10:00 - 18:00ч

ИНТРАВЕНИОЗНИ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Интравенозните имунни бустери, познати като ДРИП-терапия, са процедура, при която чрез венозна инфузия в организма се влива комплекс от вещества – най-често витамини и антиоксиданти в количества, които трудно биха могли да бъдат поети и абсорбирани безопасно под формата на таблетки. Това от една страна е невъзможно, поради затруднената резорбция на голяма част от витамините в храносмилателната система, което определя и ограниченията на пероралната терапия. Приемани дори и под формата на разтвори и ефервесцентни таблетки, те предизвикват гастро-интестинални смущения като гадене, чревен дискомфорт, повръщане и др.

 

Чрез интравенозното им приложение става възможно постигането на високи витаминни нива в организма, които подобряват функционалните възможности на организма в различни направления. В състава на ДРИП-разтвора често се добавят и вещества и медикаменти, които подобряват чернодробната функция, засилват когнитивните възможности на мозъка, намаляват усещането за болка, детоксикират организма. Чрез балансирането на различните съставки един ДРИП-разтвор не само че може да бъде индивидуализиран спрямо оплакванията на човек, но може да бъде и насочен спрямо напълно индивидуалните потребности на конкретния индивид.

Времетраене

Тип терапия

Подходяща възраст

Инфузионното вливане на рехидратиращи разтвори, витамини, минерали и антиоксиданти е най-бързият и ефективен начин за възвръщане на оптималната хидратация на организма, баланса и подобряването на имунната система. Разликата с медикаментите под формата на таблетки Интравенозната терапия действа директно на кръвообращението. Тя помага за балансирането на нормалния обем и състав на телесните течност, водно-електролитното и киселинно-алкалното състояние на организма и бързото възстановяване на клетките с внос на витамини и други градивни вещества.

По този начин ефективността й е 100%, за разлика от тази на алтернативните медикаменти.

Често задавани въпроси

+ - Времетраене на процедурата?

Процедурата отнема между 30-60 минути.

+ - Кога настъпва ефекта и каква е неговата продължителност?

Коктейлите се усвояват напълно от организма без той да гори енергия. Ефекта се разгръща в следващите дни.

+ - Колко често се препоръчва процедурата?

Препоръчително е веднъж на 1-3месеца спрямо ежедневието и навиците в него.

+ - Кога не се прилага и Страничните ефекти:

Контактна форма за въпроси

    ПЛАНИРАЙТЕ СВОЯТА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА Научете всичко за нашия холистичен подход в естетичните корекции. ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
    Call Now Button